23.03.2019. Door Annelie Janssens

Verslag RG: Sosnowiec Cup Polen, dd 09-02-2019

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Voor de 1e maal trok een Molse delegatie naar Sosnowiec, in het zuiden van Polen om er in het weekend van 9 februari deel te nemen aan de Sosnowiec Cup. Het was een grote internationale competitie met meer dan 300 deelnemende gymnasten die kwamen uit o.a. Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië, Portugal,… Ook een ganse bus vol gymnasten uit buurland Oekraïne tekende present!

Onze gymnasten kwamen op zaterdag in actie in het B-niveau. Met de vele deelnemers en het strakke schema beloofde het een lange dag te worden. De organisatie verliep wat hectisch en de presentatie was erg onduidelijk. Door de vele gymnasten op de oefenvloer was het een ook drukke bedoening en wat moeilijker om zich deftig op te warmen en voor te bereiden, maar onze meisjes hebben wel goed hun best gedaan! Anastasia, Kelly, Ioana en Britt brachten elk 2 oefeningen in een sterk circuit maar konden deze nog niet foutloos tonen aan de jury en het publiek.

Na de lange wedstrijddag kropen we zo snel mogelijk in ons bedje om om 4u00 zondagmorgen terug op te staan en om 7u00 terug richting Eindhoven te vliegen.

We zijn weer een ervaring rijker, op naar de volgende wedstrijd!

Gelezen: 1355 keer Laatst aangepast op zaterdag 23 maart 2019 20:52

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.